torsdag 26 februari 2009

Sååå fina brads!

Är helt såld på de nya bradsen från Prima som kommit in i butiken! Serierna heter "Tea and Silk", "Angelique" och "Love" och de är ca 1,5cm stora. Visst är dom ursnygga!?



måndag 23 februari 2009

Lite funderingar...


Några av er har undrat lite när jag finns i butiken och när jag är borta:
Denna vecka finns jag i butiken hela veckan!
Nästa vecka kommer jag inte vara i butiken så mycket, sitter på högskolan och lyssnar på föreläsningar, men mamma Anneli finns då på plats!

Vill ni ändå prata med mig personligen, så finns jag i butiken en timma på förmiddagen på måndag och torsdag och hela dagen på onsdag och lördag.
Här får ni en liten bild på mig och lilla mamma =)

lördag 14 februari 2009

Scrapbooking-butik på gång!

Just nu håller jag på att bygga ihop en liten e-butik med enbart scrapbooking- och kortmakeriartilar. Som många av er vet sedan innan finns redan bröllopssakerna på www.bewed.e-butiken.se , men nu kommer alltså en renodlad scrap- och kortbutik att dyka upp också! Äntligen! Jag räknar med att vara klar med denna i slutet av mars, men naturligtvis skriver jag mer i bloggen när det börjar närma sig!

En riktigt romantisk och underbar Alla Hjärtans Dag till er alla!

Förlåt!

Hej! Som många av er stammisar vet, har jag börjat plugga på Högskolan i Skövde igen, så snälla mamma har stått i butiken och hjälpt till när jag varit på föreläsningarna. Tyvärr har detta lett till mycket mindre tid till att uppdatera webbutiken med nya saker och ingen tid alls till bloggen. Jaaa... men nu försöker jag skärpa mig, vara lite aktiv igen och berätta om nya saker som är på gång! Kram på er allihop!