måndag 3 maj 2010

LO och kort med samma papper


Idag bjuder jag er på ytterligare en LO i A4-format, nu har jag bestämt mig för att det ska bli ett album med just dessa LO:s. Tanken som formades medan jag scrappade dagens LO var att varje familjemedlem ska få varsin sida i albumet, men även att speciella tillfällen ska få sin respektive sida. Här har jag scrappat med foton från vårt bröllop, fotona är knappt 12 år gamla...


Stommen av beige cardstock har alltså A4-format. Sen har jag skurit till och rivit två olika mönsterpapper som har sytts fast på LO:n efter att jag distressat kanterna. Shimmercardstocket skar och rev jag en smal bit, sen körde jag dne genom paper crimpern, och distressade kanterna. Den vackra beige spetsen går tvärs över LO:n, ovanpå den knöt jag fast ett vitt sidenband. Fotona, det nedre framkallat hos fotoaffär medan jag själv skrivit ut det övre i skrivaren för att få det så avlångt som möjligt, har varsin vit matta av albumblad. Skapade sedan en egen journalingruta av albumblad, distresser och glitterlim. Blommorna har jag gjort själv av kaffefilter, mistade med egengjord glimmermist (perfect pearl, distresser & vatten i en minimister), har sedan lagt glitterlim runt blommornas kanter. Strödde champagnefärgade halvpärlor nedanför blommorna och monterade en underbar hjärtstrassdekoration på det övre kortet. I nedre hörnet monterade jag den vackra hjärtstämpeln, som jag klippte ut, distressade, lade på glossy accent och glitterlim på, sedan lite distanstejp udner för höjd. Titeln "Lycka" högst upp är utstansad i cuttlebugen, distressad, doodlad och sist lagt på glossy accent.


Stommen till kortet är den cardstock som blev över från LO:n, sen har jag arbetat med mönsterpappret på samma sätt som ovan. Den underbara stämplen har jag färglagt med tombows, stansat ut med nestabilities och distressat och doodlat kanterna. Halvpärlor av pearl maker i varje båge, och lite glossy accent på deras nosar, flugan och blommorna i buketten. Även här en kaffefilter-blomma.

Materiallista:
Cardstock beige & shimmer
Mönsterpapper Elegant Wedding - Earthtones från American Traditional Designs
Mönsterpapper Wedding - Cream Paisley från Déjà Views
Stämpelmotiv House Mouse Playing Dress up
Stämpelmotiv Hjärta med små hjärtan
Blad från Storytellers
Spets blomma beige
Sidenband vitt
Dekoration strasshjärtan
Halvpärlor champange
Glossy accent
Övrigt: QK Aquarius, pearl maker cream, glitterlim rock candy, rött, frosted lace. Kaffefilter, perfect pearls, distresser: barn door, fired brick, tea dye, brushed corduroy. Gröna blad, Spellbinders Nestabilities scallop small ovals.


Kram ScrapLinda

1 kommentar:

theresewelin sa...

Snyggt! Dessa blommor känner jag igen:) Kul att kunna inspirera dig!
Kram Tesapysslar