måndag 11 oktober 2010

Vacker julgåva med twist


Idag kommer verkligen mitt inlägg sent, och jag ber om ursäkt för det! Jag har suttit precis hela helgen och pysslat massor till en cybercrop, så bordet såg hemskt ut i morse. Jag kan aldrig pyssla utan tomt bord, så det var bara att börja städa först. När man städar efter en orkan, blir det lätt att man börjar sortera också, så det tog nästan en hel dag att hitta pysselmojon under alla saker. Men sen dök den upp, den blanka, rena bordsytan och se där låg den - pysselmojon! Då blev det en snurrad julgåva!


Stomme i ljust beige cardstock, med det underbara julpappret från Bo Bunny. Jag har använt både fram och baksida av pappret, chalkat alla kanter och lagt glitterlim. Band ett organzaband runt, gjorde sen en blomma av organzabandet och ett grönt sidenband, med foliage från TH och en miniros på toppen. Pearl maker i hörnen fulländade asken.


Till den gjorde jag en tag av samma papper, stämplade med granhälsningen i samma chalk som jag chalkat kanterna med, glittrade och häftade sen fast en bit av det gröna sidenbandet med röda häftklamrar. På baksidan av tagen kan man skriva sin hälsning. Sen är det bara att proppa asken full med godsaker och ge bort till värdinnan på julfesten, till bästa vännen eller kanske till sin käresta?!

Materiallista:
Cardstock
Mönsterpapper Bo Bunny - A gift of love - Noel Traditions
Stämpel Reprint - Julgran
Prickigt organzaband
Sidenband
Foliage från Tim Holtz
Miniros
Övrigt: Pearl maker mossgrön, glitter stickles diamond, ColorBox chalk dark moss, häftklammer

Ha en trevlig vecka!! /ScrapLinda

2 kommentarer:

NHL sa...

Så otroligt fin! En intressant detalj är att under "rosetten" är det rött papper. Tror det är rött, va? I alla fall en annan färg en resten- det lyfte allt ett steg :-)

Anonym sa...

Ja, det är rött - baksidan av det gröna pappret!!

Tack, kul att du tyckte om den!