måndag 27 september 2010

Altrad julburk med tag

Denna veckan har jag altrat en plåtburk, som det har varit espressokaffe i. Jag samlar på alla fina plåtburkar, och det vet mina vänner och bekanta, så ibland får jag fina burkar av dom, och detta är en. Det är inte vi som dricker espresso, alltså! Med julpapper och en handskriven hälsning på tagen, blir den en utmärkt julgåva.


Jag har använt det vackra julpappret från Ladybug, monterat fast det på burken med dubbelhäftande tejp. Sen har jag lagt glitterlim diamond på alla snödetaljer. Ville inte dekorera mer än så på själva burken, eftersom jag ville att det vackra motivet på pappret skulle få synas ordentligt.


Locket har jag dekorerat desto mer... Monterade en smal pappersrand runt hela locket, och sen ett smalt sidenband med rosett runt. Skar ut en cirkel i brun cardstock med nestabilities, och en storlek mindre i papprets baksida. Under dessa rynkade jag ljusbrun spets. Sen monterade jag ihop en underbar blomgrupp med några snöflingor och halvpärlor ovanpå.


Fick inte riktigt till tagen i samma mjuka färg som på pappret, så jag gjorde den helt annorlunda istället. Stämplade med den underbara tomten från Reprint, sedan jag maskat bort ramen på den. Färgade in tagen med distressdynor, och lade glitterlim runt, och några halvpärlor. 


En närbild på locket, med den underbara blomgruppen. Det är gardenior, rosor, minirosor och snöflingor. Sen har jag lagt på ordentligt med glitterlim på alltsammans.

Materiallista:
Cardstock
Mönsterpapper Ladybug Light a candle - For happiness
Spets blomma ljusbrun
Smalt, brunt sidenband
Gardenior
Minirosor
Snöflingor
Halvpärlor
Övrigt: Nestabilities circles, minirosor, glitterlim frosted lace & diamond

Ha en trevlig vecka!/ScrapLinda

2 kommentarer:

Ciza Patricia sa...

Wow. Supersnygg burk. Den som får den av dig kommer ju att bli hur lycklig som helst. Otroligt vackert papper och så vackert du gjort locket. :)

Kram

NHL sa...

Den är helt underbar!!!!