fredag 20 augusti 2010

Lite askar!

Temat fortsätter att använda papper som inte är för säsongen, denna veckan har jag gjort två askar. Här är dom!

Jag har använt mig av Little Yellow Bicycle pappret "Holiday Dots med framsida Snowfall"
Cardstocket som bas är Guacamole från Reprint, pearlsen jag använt är lime och ljusrosa.
Bladen har jag gjort av en blomma som jag klippt isär så jag fått små blad, det ligger fyra olika blommor o storlekar i varje förpackning så under rosen på pyramiden har jag använt mig av en av de andra blommorna i förpackningen.
Jag har använt mig av 2 olika sorters grönt siden band. Jag har lekt med dom vita rosorna igen men det berättar jag under respektive bild =)

På denna asken har jag gjort en lite annorlunda kant, istället för att bara ha en rak kant så stansade jag ut två rundlar med en scallopt stans och klippte av på mitten o satte fast en i varje hörn, tyckte detta ser lite mer arbetat än en rak kant men ack så lätt =).
Har man ingen scallpot punch så kan man lika gärna stansa eller klippa ut en rund eller använda sig av spellbinders om man har det, det är bara fantasin som sätter gränser.

Här kommer en närbild på min vita ros och på bladen jag klippte ut ur en blomma.
Jag har använt mig av distressdynan spun suger och målat på min blomma, när den torkat så målade jag kanterna med perfect pearls som jag även använde mig av på bladen.
En liten pyramidask man kan fylla med något fint.
På denna ros har jag använt mig av distresser igen, denna gången målade jag med två olika färger för att få mer nyans. Jag använde Shabby Shutter och Forest Moss.
Istället för att använda mig av perfekt pearls så använde jag mig av stickles, Chrystal som är en klar favorit här hemma.
Detta var vad jag hade denna veckan men som vanligt kommer jag tillbaka nästa fredag och däremellan så får vi se snygga grejer både från Linda och Mia.
Ha en bra vecka / MariaT

2 kommentarer:

Pia sa...

wow så lækkert pyramidekort og fin æske, lækkert pyntet

NHL sa...

Ni gör så fina och inspirerande alster alla 3!